Анонс iPhone 12 знову відклали

Для компанії Apple перший місяць осені традиційно став часом для подання масам нової продукції, зокрема чергових поколінь смартфонів iPhone, смарт-годин AppleWatch, планшетів iPad і інших пристроїв. Однак нинішній рік вніс своїх коректив в плани корпорації. На думку інсайдера Джона Проссером, що спеціалізується на продукції Apple, 12-версію iPhone ми побачимо декільком пізніше.

Нещаслива пандемія COVID-19 порушила плани поставок комплектуючих частин для Купертинської продукції. У зв’язку з цим, звичну вересневу презентацію перенесуть на пізніший термін, причому, вона не буде настільки яскравою і барвистою, як раніше. Можливо, що і онлайн-презентації не буде, і Apple обмежиться лише скромним прес-релізом.

Продажі iPhone 12 стартують ближче до морозамДжон Проссер позначив конкретну дату демонстрації iPhone 12 – 12 жовтня. Що стосується початку поставок – 19 жовтня. Також інсайдер уточнив, що на першому етапі споживачі зможуть купити лише базову версію. Дата старту продажів iPhone 12 Pro поки ще не затверджена, але покажуть його в листопаді-грудні.

Напередодні одного з найбільш очікуваних подій IT-індустрії, фанам продукції Apple представлять Apple Watch 6 і iPad 8 вже 7 вересня. Грандіозного шоу та інших помпезності не буде. Компанія сповістить про це скромно – в прес-релізі на офіційному сайті. До речі, на продаж їх виставлять практично відразу.

 
Джерело
 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.