Які смартфони пропонують кращу продуктивність за свою ціну

Думаю, всім відомий бенчмарк AnTuTu, який на даний момент є одним з найвідоміших засобів для тестування мобільних девайсів. В даному бенчмарку регулярно публікують топ кращих смартфонів у своєму класі, і зараз вони опублікували липневі підсумки тестування, в яких зазначено, які пристрої кращі в цьому плані.

Що цікаво, в категорії пристроїв, які коштують до 215 доларів США, лідерські позиції займає торішній бюджетний Redmi Note 8 Pro (що цікаво, за майже рік його ніхто так і не зміг обігнати). Бронзову позицію займає Honor 9X, представлений в минулому році, а вже на третьому місці все-таки модель цього року – Redmi 9. У цю добірку потрапило безліч пристроїв Redmi – K30i 5G, 10X 4G, K30 і Note 8, що не може не радувати шанувальників бренду.

У ціновому сегменті від вищевказаної суми і до 287 доларів перше місце займає 5G-версія Redmi 10X, що було досить очікувано. Після неї йде 5G-версія Redmi K30, торішній Honor 20 Pro і ще пара пристроїв Xiaomi (Redmi) і Huawei (Honor), і тут ситуація досить цікава, оскільки компанія Huawei (Honor) несподівано забирає кілька позицій. Також дві останні позиції зайняли смартфони концерну BBK – Vivo Y70S і Oppo A92s відповідно.

До 430 найцікавішим варіантом порахували iQOO Z1. На другій позиції розмістився субфлагманское пристрій Redmi K30 5G з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ внутрішньої пам’яті, а після нього також пристрій iQOO, на цей раз модель Neo 3. Далі є Pro Player-версія Realme X50, модель 16T від Meizu, пару моделей Huawei (Honor), Redmi Note 10X Pro 5G і Reno Ace від Oppo.

До 650 $ самим цікавим пристроєм порахували Pro-версію Redmi K30, iQOO 3, флагманське третє покоління ігрового Black Shark, флагманські смартфони Meizu цього року, флагманську модель Honor V30 Pro з підтримкою роботи в мережах п’ятого покоління, флагманські смартфони BBK (OnePlus 8 і Oppo Ace 2), а також стандартну версію торішнього флагмана Huawei Mate 30.

Ну і, нарешті, варто відзначити флагманські пристрої дорожче 650 доларів – тут, как не странно, лідирує Pro-версія Xiaomi Mi 10, а ось срібло і бронзу забрав Find X2 від Oppo і X50 Pro + від Vivo відповідно. Варто також відзначити, що в даному топі є чотири моделі BBK, дві моделі Huawei і одна, топова 5G-версія Samsung Galaxy S20 (в якій використовується флагманський Qualcomm Snapdragon 865.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.