Xiaomi презентувала спеціальну версію популярного Redmi Note 8 Pro

Компанія Xiaomi в честь свого десятиріччя презентувала спецверсію свого дуже популярного бюджетного смартфона Redmi Note 8 Pro, який вийшов під назвою “Redmi Note 8 Pro Special Edition”.

Цей пристрій буде доступно в білому, сірому, синьому і зеленому кольорах. Компанія Xiaomi в новій версії вирішила використовувати коралову помаранчеву палітру. Нагадаємо, що смартфон працює на субфлагманском торішньому чіпсеті MediaTek Helio G90T, який до цих пір залишається актуальним. Смартфон в будь-якої версії використовує 6 ГБ оперативної пам’яті, а внутрішньої пам’яті може бути або 64 ГБ, або 128 ГБ. Внутрішню пам’ять можна розширити за допомогою карти пам’яті формату microSD.

Смартфон використовує IPS-дисплей діагоналлю 6.53 дюйма з роздільною здатністю FullHD +, який прикритий захисним склом Corning Gorilla Glass 5. Redmi Note 8 Pro оснащений основний квадрокамерой, яка складається з головного сенсора на 64 МП, ультрашірокого модуля на 8 МП, макрооб’єктиву на 2 МП і датчика глибини на 2 МП, а також фронтальною камерою на 20 МП. Смартфон має підтримку 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 5.0, GPS і NFC. За автономність відповідає акумуляторна батарея об’ємом 4500 мАч, є підтримка швидкої зарядки потужністю 18W Qualcomm Quick Charge 4.0+.

На даний момент невідомо, скільки саме коштуватиме дана спеціальна версія смартфона і коли вона вийде, але відомо, що стандартна версія під час старту продажів коштувала близько двох сотень доларів США.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.