Nissan Maxima буде замінений потужним електрокаром

У компанії Nissan є плани замінити 70% своєї продуктової лінійки для ринку США протягом року, а вже через рік планується припинити випускати великий седан Maxima. Згідно з інформацією, наявною на даний момент, старт масштабній компанії з оновлення лінійки своїх автомобілів, у компанії вже почався. Очікується, що замість великого седана Maxima буде представлений оновлений електрокар вже через рік. Очікується, що їм буде серійний екземпляр концепткару IMS, який дебютував на виставці в Детройті в минулому році. Він має дуже цікаву компонування салону, що складається з дивана, розміщеного ззаду і місць, які також можуть бути у вигляді широкого масивного крісла.

У даного повнопривідного седана буде два електричні мотори, сумарна потужність яких на рівні 483 к.с., а ємність акумулятора становить 115 кіловат-годину. Від одного заряду електромобіль зможе проїхати близько шести сотень кілометрів, причому у компанії його називають повністю готовим до виробництва.

Очікується, що оновлювати і модернізувати ключові для компанії моделі будуть раз в три роки. В 2021 має відбутися анонс і старт продажів спортивного 400Z, позашляховика Armada, позашляховика Pathfinder, через роки повинні презентувати Murano, а вже через два роки – новий спорткар GT-R.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.