Відкрито перший прокат електросамокатів в Україні, недешеве задоволення

У Києві з’явилися пункти оренди електросамокатів. Про запуск послуг заявила компанія Bolt. Денна оренда «недовелосіпеда» обійдеться любителям екологічного транспорту в 600 грн. За ці ж гроші в українській столиці можна на добу взяти напрокат Skoda Fabia. Місця розташування пунктів прокату е-самокатів – Майдан, Бессарабка, Золоті ворота, Поштова площа і Маріїнський парк.

Тарифи від «Болта»:

  • розблокування девайса (грн.) – 29;
  • хвилина поїздки (грн.) – 4,90;
  • оренда на день (грн.) – 600 грн.

Для отримання доступу до транспортного засобу необхідна установка оновленої версії програми Bolt. При її наявності досить підійти до придивився е-самокату, відсканувати QR-код і погодитися на списання з рахунку необхідної для оплати суми. Повернути виріб власнику можна на одній із зазначених у додатку майданчиків. Ігнорування цієї рекомендації може призвести до великим штрафом.

Самокати від «Болта» будуть проходити регулярну обробку дезінфекторами для профілактики COVID-19. Відзначимо, що вартість 12-годинний оренди е-самоката порівнянна з вартістю добової оренди «Шкоди Фабія» (€ 19) і на 20% вище вартості оренди Smart Сabrio на той же період (€ 15).

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.