PrivatBank дарує техніку Apple своїм користувачам

PrivatBank і VISA спільно запустили нову ініціативу, яка покликана дати поштовх українському фрілансу і прискорити його розвиток. Найпопулярніший банк дає шанс клієнтам електронного сервісу Payoneer отримати за свої платежі техніку Apple.

Для того, щоб взяти участь в даному розіграші, призами в якому будуть iPad Pro 11 з чохлом-клавіатурою і iPad Mini, потрібно до кінця першого місяця осені отримати грошові кошти через Payoneer сумою від п’яти тисяч гривень на банківську карту PrivatBank VISA, або безпосередньо на підприємницький рахунок, і сплатити протягом акції, використовуючи карту, як мінімум 5 покупок, і є ще одна умова – вони повинні бути на загальну суму не менше 500 гривень.

На даний момент в PrivatBank є понад 50 тисяч клієнтів сервісу Payoneer, і він забезпечує їх новітніми технологічними рішеннями для розрахунку із замовниками з інших країн, в тому числі і для менеджменту валютних операцій з інших країн.

Також варто відзначити, що у PrivatBank і Payoneer на території України цілодобово працює онлайн-сервіс платежів. Зарахування грошових коштів здійснює банк, при цьому немає ніяких комісійних відрахувань.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.