15 смартфонів Xiaomi перестануть отримувати оновлення

Компанія Xiaomi має репутацію виробника смартфонів, який, не дивлячись на велику кількість апаратів, підтримує їх усіх регулярними оновленнями. Наприклад, останню прошивку компанії Xiaomi, MIUI 12, отримає понад сорок смартфонів. Проте, жоден смартфон не підтримують вічно, і зараз стало відомо, які смартфони позбудуться оновлень в найближчому часі.

З моделей Redmi без оновлень залишаться смартфони Note 4X, 4X, Note 5A, 5 / 5A / 5 Plus, з моделей Xiaomi – Mi 5C, Max 2, Note 2, Mix, 5S / 5S Plus. Варто відзначити, що дані пристрої мають актуальну на даний момент одинадцяту версію користувальницького інтерфейсу MIUI, а оновлювати їх будуть тільки в разі виявлення критичних вразливостей, і то дані поновлення стосуватимуться виключно безпеки.

Дані моделі перестануть оновлювати через те, що в самій компанії Xiaomi їх вважають занадто старими, і хочуть, щоб користувачі купили більш сучасні пристрої. При покупці варто розуміти, що чим більше нова ваша модель, тим більше її будуть підтримувати як в плані надання сервісних послуг, так і в плані оновлень.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.