Завантажити Windows 11, «вбивцю» Windows 10 від Microsoft стане можливо зовсім скоро

Найбільш відомою і популярною операційною системою на ринку є Windows 10, а вийшла вона ще влітку 2015 року. З тих самих пір безліч людей встигло розпочати її в повній мірі використовувати, а випустили за такий значний часовий період для неї кілька сотень різних оновлень, які зробили її краще (насправді немає). Американської корпорації Microsoft вдалося привести всю ситуацію до того, що дана платформа тепер встановлена ​​на більш ніж 1 млрд електронних пристроїв з різних категорій, починаючи з персональних комп’ютерів і закінчуючи багатьма іншими, що, поза будь-якими сумнівами, є дуже значною цифрою. Втім, багато користувачів незадоволені десятої «виндой» з різних причин, і у цього звичайно ж є цілком собі реальна причина, а полягає така в тому, що дана платформа містить у собі цілу масу різних недоліків.

При її використанні власники персональних комп’ютерів, ноутбуків, моноблоків і інших електронних пристроїв постійно стикаються з різними труднощами, що, в свою чергу, вкрай негативно позначається на житті всіх людей на Землі. Через це користувачам доводиться знову і знову вирішувати різні проблеми, роблячи все це з однієї простої причини – щоб змусити десяту «вінду» нормально працювати. Всі користувачі, які вже втомилися від Windows 10, чекають не дочекаються того самого моменту, коли стане можливим нарешті скачати Windows 11, тобто нову операційну систему майбутнього. Нехай компанія Microsoft її поки що ще й не анонсувала, однак, за словами інсайдера, всім співробітникам бренду вже надали можливість провести її завантаження.

Тепер всі вони будуть активно займатися її тестуванням, завдяки чому стане можливим довести платформу до розуму до моменту релізу, а запланований такий на першу половину 2020 року, тобто, простіше кажучи, вже в недалекому майбутньому нарешті настане такий момент, коли всі користувачі зможуть нарешті зробити установку нової ОС. За наявними в даний час даними, вона містить в собі функцію швидкого створення і відновлення з резервних копій, перероблені повідомлення, нові алгоритми збереження енергії, підтримку безшовних оновлень у фоновому режимі, а також, крім цього, ряд інших дуже важливих особливостей, якими дана платформа виявиться здатна приємно порадувати всіх користувачів, які очікують її анонса і виходу на ринок.

На особливу увагу заслуговує повний редизайн всієї операційної системи, а також нове ядро ​​Windows Core OS, завдяки якому вся ця платформа перестане постійно зависати повністю, якщо раптом якийсь один додаток не зможе коректно працювати. За наявними в даний час даними, нова операційна система принесе разом з собою вкрай широкі функціональні можливості, і таких всім гарантовано абсолютно точно опиниться досить повною мірою для вирішення будь-яких завдань. Користувачі при використанні Windows 11 зможуть запускати і повноцінно використовувати всі існуючі в даний час додатки, побудовані на базі таких популярних бібліотек, як UWP, PWA і Win32, що, в свою чергу, є величезним плюсом.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.