Vodafone скасував абонплату для деяких послуг

Великий український оператор мобільного зв’язку Vodafone продовжує удосконалювати сервіс для своїх абонентів, щоб ті отримували якісні і не дорогі послуги.  Навіть в період карантину компанія вирішила підтримати клієнтів і дати безкоштовний доступ до пакету “Амедіатека” в рамках послуги Vodafone TV. Відтепер абоненти, які дивляться телебачення від Vodafone TV, зможуть безкоштовно дивитися безліч фільмів і новинних телеканалів. Акція діє протягом усього періоду карантину.

За цей час абонплату за користування послугою платити не потрібно буде. Дивитися кіно і новини можна буде з будь-яких гаджетів через веб-портал tv.vodafone. Також в компанії відзначають, що трафік мобільного інтернету, який йде через Vodafone TV, не тарифікується. Потрібно завантажити спеціальну програму і активувати ваш тарифний план через Google Play для Android і App Store для iOS і через магазини додатків Samsung Smart Hub і LG Smart World на телевізори Smart TV, щоб в повному обсязі скористатися послугою.

Крім того, Vodafone на період карантину дає своїм клієнтам безкоштовний доступ до послуги Online Pass, куди входить користування соціальними мережами Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest, Viber, Telegram, WhatsApp, Skype і Snapchat. Підключити послугу можна за номером * 316 * 1 #.

Відзначимо, що раніше Vodafone вирішив ввести безлімітний доступ до своїх популярним відеоресурсом. Будь-який користувач, що підключив цю функцію, зможе раз і назавжди забути про те, скільки інтернет-трафіку він витратив на перегляд YouTub, Netflix, Megogo і інших подібних сервісів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.