Sony випустить неймовірну PlayStation 5 Pro

Компанія Sony є одним з найбільших в світі брендів, а робити він намагається все можливе заради того, щоб максимально широке коло людей використовував її фірмову техніку. Нехай цей бренд і випускає телевізори, навушники, смартфони та інші гаджети, однак найбільшою привабливістю користується саме PlayStation 4, похвалитися яка може неймовірно просунутим технічним оснащенням, що, в свою чергу, робить її неймовірно привабливою. Втім, дійсно привабливою ця консоль була на момент свого виходу в кінці 2013 року, коли вона тільки-тільки надійшла в продаж, ставши доступною для покупки всім бажаючим. Це електронний пристрій виявилося випущено багато років тому, і з тих самих пір воно звичайно ж встигло неймовірно сильно застаріти, в повній мірі втративши свою колишню актуальність.

На щастя, на радість безлічі людей, які фанатіють від продукції компанії Sony, даний бренд вважав за необхідне випустити ігрову приставку наступного покоління, оснащену за останнім словом техніки і технологій. Вона отримала вкрай потужне технічне оснащення і ряд інших важливих переваг, які роблять її неймовірно привабливою. Це звичайно ж PlayStation 5, а стане вона доступна для покупки всім бажаючим вже в кінці цього року. Новинка отримає потужний технічне оснащення і цілком собі гуманний цінник, так як обійдеться вона всього-на-всього в $ 500, тобто бажаючим стати її власниками потрібно викласти за неї велику грошову суму. Втім, залишатися самою просунутою в своєму класі дана консоль довго точно не буде.

Справа в тому, що Sony вважає за необхідне створити таку модель, як PlayStation 5 Pro, а є вона досить сильно просунутою настільки, наскільки це тільки так і зовсім взагалі можливо. Як повідомив відомий японський журналіст Сендз Нісікава, зовсім недавно, буквально днями, японська корпорація випустила прототип своєї нової ігрової приставки, а оснащена вона за останнім словом техніки і технологій. Йдеться про таку модель, яка отримає загальну сумарну продуктивність на рівні 17 – 18 терафлопс, і такий виявиться більш ніж достатньо для того, щоб запускати відеоігри в дозволі 4K Ultra HD (3840 на 2160 пікселів) при частоті 120 кадрів в секунду або вище. Це, в свою чергу, робить дану ігрову приставку неймовірно просунутої в повній мірі, але у її потужного «заліза» звичайно ж є причина.

Разом з консоллю Sony PlayStation 5 Pro в продаж надійде шолом віртуальної реальності PS VR другого покоління, в якому буде два екрани, по одному на кожне око. У кожного з цих пунктів меню буде дозвіл 4K Ultra HD (3840 на 2160 пікселів), і це, поза будь-якими сумнівами, гарантовано дуже порадує всіх користувачів. Офіційні продажі новенької консолі з таким неймовірно потужним «залізом» не почнуться в 2020 році, проте, за словами журналіста, компанія збирається запустити її в продаж вже в кінці 2021 року, коли всі бажаючі і зможуть стати її власниками, проте обійдеться така покупка приблизно в $ 1000, тобто викласти за дану консоль буде потрібно неймовірно багато коштів, і це, поза будь-якими сумнівами, гарантовано всіх дуже сильно порадує.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.