Слідом за Vodafone: Київстар анонсував появу нової послуги – подробиці

Одна з великих мобільних компаній «Київстар» впроваджує нову можливість для своїх абонентів яка полегшить життя клієнтам і оператору. Мобільні компанії пропонують своїм клієнтам різноманітні послуги та вигідні пропозиції. Таким чином вони намагаються привернути якомога більше абонентів. Великий мобільний оператор «Київстар» планує оголосити про запуск нової технології eSIM найближчим часом. У компанії розуміють, що дана технологія є еволюцією і підніме їх на новий рівень.

Нова послуга може замінити звичайну SIM-карту, що зможе полегшити життя виробникам смартфонів, абонентам і самим мобільним операторам. Такі відомості повідомляють в прес-службі компанії. Також в компанії стверджують, що нова технологія знаходиться на завершальній стадії і проходять фінальні тестування.

Варто зазначити, що ще 27 липня про даної технології віртуальних карт заявив один з великих мобільних операторів нашої країни Vodafone. Вони надають дані, що в першому півріччі поточного року впровадження смартфонів з підтримкою віртуальної карти зросла більш ніж на половину – 60%.

Завдяки новим можливостям процес дистрибуції можна повністю Ціфровізіровать і активувати SIM-карти. Придбати нову послугу можна дистанційно. Щоб її активувати знадобитися активаційний код, завдяки якому можна успішно стати абонентом.

Раніше про впровадження технології віртуальної карти оголосили і інші мобільні компанії – «ТриМоб» і lifecell. Варто зазначити, що не всі сучасні мобільні телефони підтримують віртуальні сімки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.