Які смартфони Xiaomi встигнуть отримати MIUI 12 в цьому році

Нещодавно з’явився інсайдерський список всіх пристроїв, власникам яких варто очікувати поновлення до дванадцятої версії MIUI. Тоді було зрозуміло, що багато смартфонів, власники яких до сих пір користуються ними, незважаючи на дату виходу, позбавлять оновлень. Ще тоді варто було очікувати, що компанія розширить даний список, і так і сталося.

Фанатам довелося досить довго чекати нової інформації про розширення списку, але вона таки з’явилася – по-перше, тепер даний список включає в себе 53 смартфона, а по-друге, тепер в ньому підкоректовані терміни виходу даної прошивки для безлічі смартфонів. Побачити повний список з усією необхідною актуальною інформацією можна нижче.

Для більш зручної навігації по даному списку варто роз’яснити деякі позначення: отже, стан “Released” означає, що прошивку для даного пристрою вже випустили; “Coming soon” – прошивка повинні вийти в найближчому часі, а зараз проходить її закрите бета-тестування; “Expected in August / October” – прошивка повинна вийти в серпні / жовтні (можливий вихід як тільки бета-версії, так і стабільної збірки в вищезгадані місяці); “N / A” – невідомо, коли саме вийде, але вихід очікується приблизно до кінці року.

 

 

Як можна легко помітити, даний список виглядає неповним, і, швидше за все, його ще будуть розширювати. Там немає безлічі смартфонів компанії Redmi минулих років, які гарантовано отримають оновлення до MIUI 12, і навіть деяких смартфонів Xiaomi начебто Mi 6, які гарантовано відновлять.

Джерело

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.