Xiaomi представила найдоступніший і автономний годинник Bip S Lite

Базована в Каліфорнії компанія Huami порадувала фанатів спортивних девайсів дешевшою версією годинника Amazfit. За показану близько тижня тому новинку Bip S Lite розробники просять всього 50 USD (-20 доларів в порівнянні з базовою моделлю без Lite). Хронометри модельного ряду Amazfit орієнтовані на педантичних фанатів здорового способу життя. Смарт-годинник «біп-Ес-Лайт» винятком не стали – любителям відстежувати реакцію організму на спортивні навантаження надано більш ніж достатньо можливостей, починаючи від опції моніторингу роботи серця – закінчуючи функцією визначення стану здоров’я.

Крім того, годинник наділені умінням підраховувати кількість пройдених кроків, аналізувати якість сну і видавати звіт по восьми видах фізичної активності (від реакції організму на екзотичну йогу – до реакції на звичний всім біг).

З технічних характеристик новинки відзначимо підтримку 64 кольорів на 1,28-дюймовому TFT-дисплеї і здатність годин функціонувати від однієї зарядки протягом 1 календарного місяця.

Любителям зовнішніх ефектів надана можливість вибрати «біп-Ес-Лайт» в сподобався варіанті оформлення (таких розробник надав аж півсотні). Цінителі ексклюзивних рішень можуть самостійно змінити дизайн циферблата на свій смак.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.