Instagram хитрим способом спробує обійти за популярністю TikTok

Соціальна мережа Instagram вже щосили готуватися до повномасштабного запуску нового сервісу Reels, про що свідчать пропозиції в розмірі сотень тисяч доларів різним TikTok-блогерам, щоб вони перейшли в Reels.Дані пропозиції виникли через плани Instagram по запуску Reels в Сполучених Штатах Америки та інших країнах. Instagram планує знищити TikTok за допомогою свого сервісу Reels

Варто нагадати, що спочатку тестування даного сервісу було запущено ще в кінці попереднього року для бразильських користувачів, минулого місяця – для французьких і німецьких, а в цей місяці – для індійських (до речі, соціальну мережу TikTok недавно заблокували індійська влада).

Instagram почав розсилати пропозиції подібного характеру блогерам, чия аудиторія в TikTok перевищує мільйонні показники. При цьому один з представників соціальної мережі підтвердив, що вони спілкуються з блогерами, які працюють в тих країнах, в яких йде тестування нового сервісу. Також він підкреслив, що в Instagram готові вкладати кошти в контентмейкеров.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.