Kyivstar презентував унікальний тариф для літніх людей

Оператор мобільного зв’язку Kyivstar презентував новий пакет послуг, який призначений для пенсіонерів, його назва – “Інтернет для батьків”. Раніше, нагадаю, Kyivstar презентував тарифний план, який користується дійсно великим попитом, для цієї ж категорії абонентів, його назва – “Дзвінки для батьків”.

Тарифний план, про який йде мова, призначений для пенсіонерів, які хочуть освоїти інтернет або активно його використовують. У Kyivstar відзначили, що після свого дослідження вони з’ясували, що більше половини абонентів у віці старше 60 років використовують смартфони, і даний показник збільшується.

Також у мобільного оператора заявили, що даний тарифний план було вирішено створити після того, як вони почули схвальні відгуки від абонентів тарифного плану “Дзвінки для батьків”, які при цьому хотіли б побачити доступний пакет послуг, який включає в себе мобільний і фіксований інтернет. Варто зазначити, що даний тарифний план можуть використовувати тільки постійних абонентів Kyivstar (люди, які використовують послуги мобільного оператора більше трьох місяців) старше 60 років.

Даний тарифний план включає в себе 6 ГБ мобільного інтернету 4G LTE, безлімітне використання соціальних мереж і месенджерів, безліміт всередині мережі оператора, 60 хвилин дзвінків на інші номери, в тому числі і в інші країни, а також можливість використовувати фіксований інтернет. Всі ці послуги будуть коштувати абоненту тільки 100 гривень на 28 днів.

Варто відзначити, що послуги з даного тарифного плану надаються за контрактною формою обслуговування, тому бажаючим його підключити потрібно оформити договір в офіційному салоні мобільного оператора, маючи при собі паспорт та ідентифікаційний код.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.