Xiaomi оновила список смартфонів, які отримають стабільну версію MIUI 12

Концерн «Сяомі» анонсував другу хвилю поширення MIUI 12. Про конкретні дати спікери корпорації промовчали. Першими встановити оболонку з можливостями Android 10 зможуть жителі Піднебесної. Глобальна версія прошивки надійде на телефони за межами КНР користувачам з затримкою.

Плани «Сяомі» на решту дні липня

У заключній декаді поточного місяця стабільна версія нової операційки буде доступна для дев’яти різновидів Mi (від 2S до СС9 Pro) і трьох варіантів смартфонів дочірньої компанії «Редмі» (від Note 7 до Note 8 Pro).

Плани «Сяомі» на серпень

Глобальний варіант MIUI 12 для пристроїв другої хвилі вийде пізніше китайського. Орієнтовний термін – серпень. Кількість «підпадають під оновлення» моделей Xiaomi і численних «дочок» – 23. У їх числі – дві версії Poco (F1 і F2 Pro), чотири різновиди Mi (від версії 8 Lite до Note 10 Pro) і сімнадцять моделей Redmi (від S2 до Note 9 Pro).

Зміни

В оновленій версії MIUI 12 користувачам обіцяні

  • вдосконалений інтерфейс;
  • допрацьована анімація;
  • поліпшена темна тема;
  • кардинально новий рівень безпеки;
  • доведені до належної кондиції фірмові програми.
  • Розрекламовані «суперобоі» будуть доступні лише для Poco F2 Pro і базової версії Xiaomi Mi 10.

В якості додаткової «заманухи» для клієнтів спікери «Сяомі» заявили, що можливості застосованої в MIUI 12 анімації можна порівняти з мультяшними можливостями «яблучної» iOS.

Нагадаємо, що кілька днів тому редакція нашого порталу викладала посилання на закачування MIUI 12 для більш ніж двох десятків смартфонів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.