Не оновлюйте свої Xiaomi до Android 11

Раніше нову операційну систему Android 11 можна було спробувати тільки на смартфонах Google Pixel, починаючи з другого покоління, але тепер, після червневої презентації, цей список розширився смартфонами інших компаній, серед яких є смартфони компанії Xiaomi: флагман Mi 10 і його Pro-версія. Тепер для користувачів стала доступною бета-версія нової оболонки MIUI 12, яка базується на новітній операційній системі Android 11.

На даний момент вона доступна виключно користувачам, що використовують китайську прошивку, і вони розповіли, що в ній велика кількість помилок і її не варто встановлювати на пристрій, який ви використовуєте на постійній основі. Рекомендують почекати виходу більш стабільної версії, або ж зовсім дочекатися глобального релізу MIUI 12 на основі Android 11, де вже точно виправлять ці помилки.

Відповідно до твердження користувачів, на даний момент все настільки погано, що вони зіткнулися навіть з такими, здавалося б, дивними проблемами, як неможливість відрегулювати рівень гучності при використанні сторонніх плеєрів для мультимедіа. При цьому розробники заявили, що подібних недоліків в нових бетах вже не буде.

На даний момент новітня операційна система Android 11 доступна виключно власникам Xiaomi Mi 10, але вже скоро повинна вийти збірка на основі даної ОС і для його Pro-версії. Після офіційного випуску стабільного Android 11 саме ці флагмани повинні отримати його в числі перших.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.