Мобільний оператор lifecell почав тестувати послугу домашнього інтернету в Києві

Мобільний оператор lifecell почав тестувати послугу домашнього інтернету. Поки тільки на одній багатоповерхівці в Києві. Мобільний оператор lifecell тестує в Києві послугу домашнього інтернету. Відповідний розділ з’явився на сайті оператора. Судячи з опису на сайті, нова послуга запрацює з 13 липня.

Оператор тестує домашній інтернет в одній багатоповерхівці на Харківському шосе в Києві.

У прес-службі компанії НВ Бізнес підтвердили, що тестують в зазначеному будинку послугу домашнього інтернету. Мова не йде про конвергенції з іншими провайдерами (в такому форматі lifecell співпрацює з Воля, Lanet і ще рядом провайдерів), а про самостійне проект. У компанії підкреслили, що на даний момент вивчають попит на послугу.

Згідно з інформацією на оператора, користувачам обіцяють рік інтернету зі швидкістю до 500 Мбіт / с за фіксовану плату в 100 грн в місяць. Пропозиція дійсна для мобільних абонентів lifecell. Клієнтам інших операторів домашній інтернет пропонують за 150 грн / міс.

Також компанія пропонує абонентам роутери і пакети з доступом до сервісу Megogo.

Абоненти мобільного оператора можуть отримувати послуги мобільного зв’язку та домашнього інтернету за єдиним рахунком. Обидві послуги вони можуть оплачувати поповненням мобільного.

Нагадаємо, що недавно мобільні оператори «великої трійки» запустили 4G на восьми станціях Київського метрополітену.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.