Як використовувати секретні чати в Viber

Незважаючи на те, що Viber – не самий популярний месенджер в світі, його все одно використовує дуже велика кількість користувачів. Варто також відзначити, що дане додаток найпопулярнішим серед бізнесменів. При цьому він не настільки популярний серед користувачів, як його конкурент WhatsApp, оскільки в ньому набагато більше реклами і спаму.

Варто зазначити, що даний месенджер має той же функціонал, що і WhatsApp, це стосується і видалення повідомлень, і створення резервних копій всіх чатів користувача. Viber дозволяє зробити це в розділі вашого профілю. У тому випадку, якщо користувач недавно зробив бекап, він зможе побачити ваше віддалене повідомлення, оскільки для того, щоб переглянути його, йому буде досить заново завантажити мобільний додаток даного мессенджера і відновити обліковий запис з резервної копії, після чого повідомлення буде на своєму місці, навіть якщо ви видалили його для співрозмовника.

При цьому функціональність секретного чату створена по-іншому – в Viber можна створювати секретні чати, просто натискаючи на значок з таймером для окремих повідомлень, що дозволить їм віддалятися в автоматичному порядку після того, як ви їх відправили, або просто перейти в новий секретний чат, щоб продовжити спілкування з вашим співрозмовником вже там. Головною перевагою секретних чатів в Viber можна назвати те, що в них не можна переслати повідомлення третім особам, а також в тому випадку, якщо хтось з учасників спробує зробити знімок екрана, про це дізнаються всі учасники даної листування. Зрозуміло, повідомлення з даних чатів не зберігаються в резервні копії.

Також варто відзначити можливість не просто приховувати чати, а й додавати PIN-коди для їх пошуку. Завдяки цьому можна просто знайти переписку завдяки введенню PIN-коду в поле пошуку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.