Viber і Приват24 перестали запускатися на пристроях Apple через збій

Одна з найбільших в світі комунікаційних платформ Viber, яка в червні запустила для своїх користувачів нову функцію групових відеодзвінків необмеженої тривалості за участю до 20 осіб, різко перестала працювати на пристроях Apple. Про це свідчать невдалі спроби користувачів системи iOS відкрити месенджер, повідомляють china-review.
Зокрема, при спробі відкрити месенджер на iPhone різних моделей, додаток “вилітає”. Інструкція, надана компанією Apple, пропонує кілька дій, але вони не працюють.

Деталі появи і усунення проблеми з’ясовуються.

Як передає Telegram-канал china-review, крім додатка Viber, деякі користувачі скаржаться на збої в роботі онлайн-банкінгу Privat-24 і Monobank в багатьох країнах.

 

У той же час, в Приватбанку заявили, що інтернет-банкінг працює без збоїв на пристроях Apple.

У самому мессенджере заявили, що з’ясовують причину виникнення проблеми. Viber закликав всіх користувачів не видаляти і не встановлювати заново додаток.

Колеги, доброго дня!

Мене звати Ілона, я представляю зовнішню пресслужбу Rakuten Viber в Україні

Сьогодні вдень команда Viber отримала декілька запитів від користувачів платформи iOS стосовно проблем з роботою додатка на смартфоні. Ми провели власне внутрішнє розслідування, яке показало, що збій стався у роботі тисяч програм для iOS, зокрема Viber, Pinterest, Tik Tok, у всьому світі.

Це технічна проблема, яка незабаром буде вирішена. Просимо наших користувачів терпіння та розуміння ситуації, що склалась. Будь ласка, не видаляйте і не встановлюйте повторно Viber – це не допоможе розв’язати проблему. Viber повернеться найближчим часом. Дякуємо за терпіння.

Гарного дня та чудових вихідних!

“Тисячі додатків в світі, включаючи Viber, що не працюють на iOS / iPhone через технічну проблеми, яка буде виправлена ​​найближчим часом. Не знімайте і не встановлювати заново Viber найближчим часом – це не вирішить проблеми”, – йдеться в офіційній заяві додатки на сторінці в Facebook.

 

У той же час, в Apple не анонсували, коли усунуть проблему.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.