Приватбанк впроваджує послугу FacePay24

Приватбанк продовжує спрощувати життя своїх клієнтів. Черговий крок кредитного інституту в цьому напрямку – впровадження послуги FacePay24. Її суть – можливість розраховуватися за покупки одним лише поглядом. Іншими словами, популярна в народі фраза «торгувати обличчям» перетворилася в реальність.

Послуга FacePay24 запущена Приватбанком у співпраці з МПС Visa. Протестувати можливості новинки можна в магазинах «Велмарту» і «Великої Кішенi». Адреси відповідних супермаркетів наведені на фото:

Список підключених до послуги пунктів продажів постійно розширюється, тому що бажають скористатися новими можливостями доцільно періодично заходити на сайт фінустанови для пошуку найближчого до свого дому магазину.

Для оплати за допомогою FacePay24 підключеному до системи покупцеві досить глянути в встановлену на касі камеру. Вводити ПІН-код, показувати касирові банківську карту і телефон більше не потрібно – система автоматично спише необхідну суму з призначеного для користувача рахунки.

Алгоритм активації FacePay24

  • Завантажити останню версію «Приват24».
  • Знайти в налаштуваннях FacePay24 і включити послугу.
  • Зробити 3 Селфі.
  • Вибрати карту «Віза».
  • Зберегти всі ці дані.

В основу новинки покладена технологія розпізнавання осіб Amazon Recognition. Нова зачіска, велика кількість косметики, вуса, окуляри, борода, бакенбарди, наслідки нічних посиденьок у вигляді «пом’ятого» особи і мішків під очима не позначаться на функціональності системи.

– FacePay24 впізнає вас в будь-якому образі, – обіцяють приватівці.

Новинка також нагадає про геолокації, історії транзакцій і т.п. ПІН-код доведеться вводити лише в тому випадку, якщо витрачена на покупки сума виявиться вище встановленого ліміту.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.