Презентували доступний Xiaomi Mi Band 4C

Концерн Xiaomi таки «розрулив» ситуацію з браслетом Mi Band 4C. Багатостраждальний трекер після численних поневірянь був офіційно показаний широкій публіці. Церемонія презентації відбулася вчора. При цьому перша поява «четвірки» з літерою «С» в Китаї датована 03 березня цього року.

«Чарівність» ситуації в тому, що прем’єра менш досконалою з технологічної точки зору моделі пройшла пізніше офіційного представлення більш просунутого аналога. Ознайомитися з історією питання можна в нашому матеріалі вiд 02 липня.

Значущих сюрпризів в частині можливостей і характеристик 4С з того часу не відбулося: діагональ екрану відповідає зазначеним нами параметрами (1,08 “), скло підвищеної міцності присутнє, тривалість роботи від одного заряду становить ті ж 2 тижні, а захист від вологи така ж, як і у більш молодий п’ятої моделі.

Вартість Mi Band 4C для споживачів за межами Китаю – близько $ 23. На території Піднебесної за девайс просять близько $ 14. Українські торгові мережі приймають замовлення на більш наворочений Mi Band 5 за 1299 грн.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.