Xiaomi випустила 65-дюймовий OLED телевізор Mi TV Master Series 65-за ціною $ 1840

Компанія Xiaomi офіційно представила свій перший OLED Smart TV в рамках лінійки Mi TV Master Series. Новинка отримала екран діагоналлю 65 дюйма з роздільною здатністю 4K і частотою оновлення 120 Гц.

Використовувана 10-бітна панель забезпечує охоплення 98,5% колірного простору DCI-P3. Пікова яскравість зображення становить 1000 ніт, а максимальна контрастність – 1000000:1.

 

Також повідомляється про підтримку HDR10 +, Dolby Vision і часу відгуку матриці на рівні 1 мс. Екран займає 98,8% поверхні лицьовій панелі. З інтерфейсів підключення доступні три порту HMDI, два порти USB, S / PDIF, оптичний вхід, Ethernet, модулі бездротового зв’язку WiFi 5 і Bluetooth 5.0 і антенне гніздо.

Xiaomi випустила 65-дюймовий OLED телевізор Mi TV Master Series 65-за ціною $ 1840Представленной пристрій оснащений вбудованою акустичною системою сумарною потужністю 65 Вт. Вона включає два динаміки потужністю по 12,5 Вт для лівого і правого каналів, два динаміки потужністю по 10 Вт для створення об’ємного звучання і низькочастотний сабвуфер потужністю 20 Вт. Система підтримує популярні аудіо формати, такі як DTS Audio, Dolby Audio, і Dolby Atmos 2.1.2. Також в новинці доступні чотири мікрофони для роботи з голосовим асистентом XiaoAI. Телевізор доповнений скляній підставкою і системою RGB підсвічування в нижній частині.

У телевізорі використовується чіпсет MediaTek MTK9650 з GPU Mali-G52 MC1, 3 ГБ оперативної пам’яті і 32 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Як програмна платформа використовується оболонка MIUI for TV з сервісом агрегації контенту Patchwall. Додатково повідомляється про підтримку функцій DC Dimming, Variable Refresh Rate (VRR), Automatic Low Latency Mode (ALLM), Always-on Display (AOD) і професійного ігрового режиму.

65-дюймовий телевізор Xiaomi Mi TV Master Series вже надійшов у продаж в Китаї за ціною $ 1840.

Джерело: gizmochina

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.