Унікальний режим читання з’явився в MIUI 12

Незважаючи на те, що компанія Xiaomi розповіла про дуже багатьох функціях і фішках нової, дванадцятій версії оболонки MIUI ще на презентації, але дуже багато фішки залишилися непорушними. Тепер компанія починає публікувати інформацію про нові фішках, при цьому деякі дуже і дуже цікаві. Наприклад, свіжа версія від тридцятого липня таїть в собі дані про новий режим читання, який називається “Папір”, в пункті налаштувань “Режим читання”.

У прошивці MIUI 12 вже є багато способів відображення контенту, а також новий Dark Mode 2.0, у якого контрастність і яскравість змінюються в залежності від навколишнього середовища. Також тим користувачам, які багато читають на своїх пристроях, буде доступний новий режим, який не навантажує очі. За інформацією, яка є на даний момент, цей режим підтримуватимуть не всі смартфони Xiaomi і Redmi, які при цьому підтримують нову MIUI 12.

Також, крім цього режиму, в MIUI 12 буде режим “повнокольорового зображення”, “полегшених кольорів” і “чорно-білий”. Всі ці режими стануть доступними користувачам підтримуваних пристроїв, коли Xiaomi випустить глобальну версію MIUI 12, а це очікується вже в цьому / наступному місяці.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.