У MIUI 11 з’явився режим підвищеної продуктивності

Зараз з’являється все більше і більше подробиць про майбутню оболонці від Xiaomi, MIUI 12, але, тим не менш, компанія продовжує оновлювати поточних, одинадцяту версію оболонки, додаючи все нові і нові функції.

Подробиці
Не так давно в китайській версії даної оболонки з’явилася можливість активувати жести, перекочували прямо з Android 10, а тепер Xiaomi вирішила доповнити список оновлень “режимом підвищеної продуктивності”, після чого дане нововведення має з’явиться і в міжнародній версії оболонки.

За запевненням одного користувача форуму для розробників XDAdevelopers, даний режим змушує «залізо» вашого пристрою працювати по максимуму, розганяючи як процессорную, так і графічну частину до максимального можливих значень. Вище, ви можете побачити порівняння Redmi K20 Pro, що працює на торішньому флагманському чіпсеті Snapdragon 855, перед увімкненням і після в бенчмарке Antutu.

Як і при будь-якому іншому роді «розгону», є негативні наслідки для користувача – пристрій нагрівається і акумулятор сідає швидше. Також новий режим на даний момент радять використовувати тільки користувачам пристроїв, що працюють на платформі Qualcomm Snapdragon 855 і вище.

Для активації режиму треба ввести код * # * # 8106 # * # *, і для деактивації потрібно зробити те ж саме.

НАСТІЙНО НЕ РЕКОМЕНДУЄМО ПРОБУВАТИ ЦЮ ОСОБЛИВІСТЬ НЕПІДГОТОВЛЕНИХ КОРИСТУВАЧІВ, ТОМУ ЩО ЧЕРЕЗ НЕСТАБІЛЬНОСТІ ЦІЙ ФУНКЦІЇ ВАШ СМАРТФОН МОЖЕ ПРОСТО ПОЧАТИ ПРАЦЮВАТИ НЕКОРЕКТНО, АБО ЗОВСІМ ВИЙТИ З ЛАДУ.

Також в MIUI з’явиться ще одне дуже цікаве нововведення, але вже в дванадцятій версії – оновлений режим багатозадачності, який зараз тестує більше кількість бета-тестерів MIUI 12.

Чесно кажучи, особисто мені більше подобається поточний режим багатозадачності через його самобутності і зручності, а ось новий – повна копія такого в iOS, яка при цьому, як на мене, ще й менш зручна.

china-review.com.ua

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.