Xiaomi презентувала маленьку колонку за 180 гривень

Сьогодні бренд Xiaomi презентував нову ультрабюджетну смарт-колонку XiaoAI Portable Speaker, у якій є підтримка голосового управління пристроїв, що входять в “розумний будинок”, можливість шукати щось в Інтернеті, озвучувати прогнози погоди, запускати відтворення музики і робити ще багато всього того, що вміють інші розумні колонки.

Подробиці
Дана колонка доступна в єдиному білому кольорі, корпус виконаний з пластика. Для зарядки використовується сучасний порт USB-C, а підключається пристрій через Bluetooth 5.0. На корпусі також є мікрофон і дві фізичні кнопки. Варто також відзначити, що якщо ви використовуєте смартфон з MIUI, можна швидко сполучати його з колонкою через віконце, яке спливає відразу після того, як ви включили Bluetooth. Поки ця можливість, на жаль, є тільки на смартфонах Xiaomi флагманської лінійки Mi 10, а також в Mi 9 Pro, а на інших оновлення очікується пізніше.

Компанія поки не повідомила, яким саме буде обсяг акумулятора даної розумної колонки, але повідомила, що час автономної роботи буде на рівні приблизно 6 годин. Дана розумна колонка буде коштувати всього 7 доларів, що дійсно мало, враховуючи її можливості.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.