42 смартфона Xiaomi і Redmi отримали офіційну MIUI 12

«Сяомі» приступила до розсилки глобальної версії нової «операційки» MIUI 12. Старт процесу було почато 24 червня. Першими прошивку з можливостями Android 10 отримають смартфони виробництва дочірньої компанії «Редмі».

Подробиці
За офіційними даними, що надходять на телефони Mi 9, К20 і їх модифікації варіант MIUI 12 є остаточним. Поширення ОС буде вироблено в декілька заходів. З кожним днем ​​кількість отримали її смартфонів буде збільшуватися.

2 хвиля

Опитані журналістами китайських ЗМІ експерти закликають не надто довіряти бравурною реляцій «Сяомі». Причина песимізму – неготовність ряду згаданих в звіті корпорації пристроїв до оновлення до MIUI 12.

– Багато гаджетів ще не пройшли стадію бета-тестування, – аргументували свої сумніви фахівці.

Сукупна кількість затверджених «Сяомі» моделей смартфонів для нової прошивки – 42. У відповідний список увійшли найпопулярніші девайси виробництва «материнської» компанії і її численних «дочок».

Після вирішення питання з пристроями «другої хвилі», почнеться третя. Саме на цій стадії, найімовірніше, доступ до можливостей MIUI 12 отримають українські власники апаратів «Сяомей» і афілійованих з нею компаній. Імовірно, нова «операційка» для пристроїв за межами КНР буде доступна виключно англійською мовою.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.