Vodafone пропонує 20 Гб інтернету і 700 хвилин розмов за 3 гривні в день

Почнемо з поганого: вартість користування включеними в пакет опціями зросла до 3 грн / добу. Оскільки «Водафон», на відміну від «Лайфселл» і «Київстару» живе за григоріанським календарем, ціна місячного користування тарифом складе 90 грн (у інших представників «Великої трійки» українських провайдерів стільникового зв’язку тривалість календарного місяця чомусь складає 28 діб).

Вникнемо
Доброю новиною для користувачів SuperNet Turbo стало включення до його складу послуги «YouTube без перерв» з правом безкоштовного користування оной протягом 4 місяців з моменту активації.

Решта умов пакету залишилися незмінними: абоненти як і раніше можуть

  • безлімітно «юзати» мобільний інтернет Vodafone;
  • без обмежень спілкуватися з іншими користувачами оператора по Україні;
  • «Розмови» 300 хвилин з власниками будь-яких номерів на території України або ж замінити дану можливість на послугу «Багато розмов» з сімома сотнями безкоштовних хвилин.

Активувати акцію «Ютуб без перерв» з супутньою послугою VideoPASS можна шляхом набору комбінації * 313 # з наступним кліком на зелену трубку.

В рамках тарифу SuperNet Turbo також доступна можливість здійснення дзвінків в 48 держав. «Ціна питання» – 10 хв. за 10 грн / день. Доступ до активації: * 101 * 5 # плюс виклик.

Пропозиція дійсна для діючих користувачів SuperNet Turbo. Можливість підключення до пакету для нових абонентів з 15 червня припинено. Повна інформація про тариф – на сайті постачальника послуги.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.