Viber додав в чати зникаючі повідомлення і заборонив деякі спільноти

«Вайбер» розбавив звичайні чати новою опцією – створенням секретних повідомлень в звичайних чатах. Для цього буде потрібно оновити програму до найсвіжішої версії.

Подробиці

Нова опція стане справжнім порятунком для користувачів, яким потрібно терміново передати особливо важливу інформацію на зразок номера банківської карти. Задати час, протягом якого послання буде доступно для перегляду, абонент може самостійно. Для цього буде потрібно клікнути на іконку із зображенням годин.

Мінімальний період, протягом якого повідомлення буде знаходитися в чаті, – 10 секунд, максимальний – 1 хвилина. Після закінчення заданого проміжку послання зникне. Контролювати час перебування повідомлення в чаті допоможе таймер (автоматично з’явиться в нижній частині екрана).

Якщо одержувач спробує зберегти меседж «для історії» за допомогою скріншота, відправник буде відразу ж повідомлений про це.

Для користування новою опцією потрібно оновлення програми до останньої версії.

Друге запроваджене нововведення – заборона на створення секретних чатів. Заявлена ​​причина обмеження – турбота про нервову систему користувачів (більшості абонентів, за запевненнями адміністрації месенджера, вкрай складно створювати «таємні спільноти»). При цьому заборона на функціонування вже діючих секретних чатів накладатися не буде – всі вони продовжать працювати в звичному режимі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.