Новий тариф Київстар дивує кількістю послуг

Для кожного абонента мобільного зв’язку звичайно ж цікаво наявність в одному пакеті безлічі послуг, але серед десятків пропозицій «великої трійки» можна просто заблукати. Якщо в ваших перевагах варто наявність як мобільного інтернету, так і домашнього, тут і зовсім – пропозицій лічені одиниці. У компанії Київстар на цей рахунок є гідне рішення – тариф «Всі разом 4G». Саме про нього ми і розповімо далі.

Подробиці
Для початку, хотілося б зауважити, що провідний інтернет сьогодні доступний далеко не всім населеним пунктам України. Припустимо, в ряді сіл покриття мобільного оператора є, а інтернет-провайдерам проводити нові маршрути не рентабельно. Щоб вирішити проблему раз і надовго, необхідно купити пакет Київстар “Все разом».

Оператор надає власникові даного пакета повний безліміт інтернет трафіку і нелімітовані спілкування всередині мережі. Тобто, при оформленні вам буде надано дві SIM-карти. Одну ви встановлює в мобільний пристрій, а іншу в роутер. Якщо ваш роутер не має слота під SIM, можливо доведеться докупити його окремо.

Крім цього, для мобільного пристрою надається додатково 180 хвилин на дзвінки на номери інших операторів України і ряду інших країн. Щомісячна плата складе 300 грн.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.