Смартфон Realme вибухнув відразу після покупки

Перелік небезпечних для здоров’я користувачів пристроїв поповнився девайсом Realme. Смартфон серії XT, за запевненнями власника, вибухнув в першу добу експлуатації. Інцидент стався в Індії. Володар гаджета не постраждав.

Вибух стався вночі. Смартфон знаходився на заряджанні. Власник відбувся переляком. Ступінь моральних страждань чоловіки не уточнюється. Раніше інцидентів з пристроями базується в китайському Шеньчжені виробника зафіксовано не було.

Викликані на місце події фахівці Realme India поспішили звинуватити в те, що трапилося вплив якоїсь «зовнішньої сили». За версією співробітників індійської філії, невідомі «породження пекла» для чогось проткнули батарею, в результаті чого та вибухнула.

Розлючений власник смартфона звинуватив експертів у брехні. За його словами, діагноз про залучення «зовнішніх сил» був поставлений через хвилину після прибуття фахівців. Ніхто з них навіть не спромігся оглянути пристрій, поскаржився невдалий споживач.

У відповідь на подану чоловіком скаргу «балакучі голови» Realme India заявили про розпорядження керівництва «ретельно вивчити» викладені факти і покарати винних, якщо такі будуть знайдені.

Нагадаємо, що найбільш резонансною в новітній історії вибухом смартфона вважається інцидент з розрекламованим Galaxy Note 7. Піднята конкурентами галас змусила корпорацію «Самсунг» відкликати партію зазначених комплектуючих.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.