PlayStation 5 засвітилася на першому живому фото

Буквально недавно компанія Sony показала нам рендери і промо-матеріали майбутньої консолі PS5, а тепер з’явилося перше живе фото, на якому зображена нова консоль. Що цікаво, фотографія зроблена не де-небудь, а прямо на заводі, де вона виробляється. Завдяки тому, що на фото ми бачимо співробітників, один з яких тримає консоль, нескладно зрозуміти, які будуть її реальні розміри.

Головна причина того, що PlayStation 5 настільки велика – спроба компанії зробити максимально холодну і тиху систему, що ні дивно, оскільки головною проблемою актуальною PlayStation 4 Pro є саме гучність і досить високі робочі температури. Президент підрозділу компанії Sony в Європі офицально розповів, що були прібложени “дуже великі зусилля”, щоб створити для PlayStation 5 ефективну систему охолодження, при цьому мінімізувавши рівень гучності.

Згідно з відомостями, наданими ЗМІ Тайваню, виробництво PS5 досягне пікового рівня вже в серпні – все для того, щоб на старті продажів була достатня кількість консолей і не виникло дефіциту через великий попит (тако ситуація вже виникала на старті продажів PlayStation 4).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.