Новий iPhone SE (2022) отримає дизайн iPhone XR

Зовсім недавно компанія Apple нарешті представила свій новий доступний смартфон, якого всі так довго чекали – iPhone SE другого покоління. Він сподобався фанатам компанії і добре продається, незважаючи на те, що по більшій частині зроблений на основі iPhone 8 трирічної давності, але новий чіпсет і доступний цінник зробили свою справу. Тепер, бачачи успіх свого нового доступного смартфона, компанія Apple точно збирається повторити його.

Подробиці
Швидше за все, ми побачимо iPhone SE третього покоління вже через два роки, оскільки, швидше за все, для Apple немає ніякого сенсу знову робити паузу на чотири роки через те, що iPhone SE (2020) вже зараз виглядає, як застарілий смартфон. Завдяки концептмейкерам у нас вже є можливість поглянути на те, як буде виглядати майбутній iPhone SE.

Так, ви все правильно зрозуміли – зовні цей смартфон буде повністю повторювати iPhone XR. В цьому немає нічого дивного, оскільки XR вже два роки, а в 2022 році він буде відчувати себе на ринку приблизно так само, як це зараз відбувається з iPhone 8. Тому компанія Apple, швидше за все, вибере саме його як апаратна база. Як і у випадку з першим і другим поколінням SE, в старий форм-фактор встановлять флагманський чіпсет, яким на той час буде Apple A15, в парі з яким очікується 4 ГБ ОЗУ. Ну і найголовніше, тут вже не буде стоять маленька 4.7-дюймова панель, як у попередника.

Але до виходу третього покоління iPhone SE ще багато часу, і до цього, за чутками, компанія Apple планує випустити ще одне доступний пристрій в лінійці SE. Він повинен отримати назву “SE Plus” і вийти в дизайні iPhone 8 Plus (по аналогії з iPhone SE (2020), що вийшов в дизайні iPhone 8). Пристрій повинен отримати кнопку “Home”, в яку буде вбудований дактилоскопічний сенсор Touch ID. Решта дизайн також повинен бути в дусі iPhone 8 Plus. Презентація iPhone SE Plus, якщо вона відбудеться, повинна пройти вже в найближчому часі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.