Lifecell почав безкоштовно надавати дуже важливу послугу

Нещодавно Lifecell, що входить в так звану “велику трійку” українських операторів, презентував додаток телемедицини “Likar Online”, яке є на всіх популярних мобільних платформах.

Подробиці
Послуги за допомогою цього додатка надає клініка “Consilium Medical”, яка розташована в Києві. Буквально недавно з’явилися дані про те, що така потрібна в наш час послуга тимчасово буде повністю безкоштовною.

Протягом тижня використання можна отримувати безкоштовну консультацію сімейного лікаря / терапевта, педіатра, гінеколога, ЛОРа, кардіолога, невролога, алерголога, гастроентеролога, дерматовенеролога, травматолога, уролога та ендокринолога. Також за допомогою додатка надається інтерпретація результатів аналізів і підготовки до обстежень. Крім того, лікарі можуть надати і екстрену медичну допомогу.

Думаю, для багатьох буде важливим збереження їх конфіденційних даних під час використання подібного роду сервісів, і тут з ними все в порядку. Для спілкування з лікарем використовується захищений канал зв’язку, що унеможливлює витоку ваших особистих даних.

Телемедицина в принципі є дуже корисним нововведенням еру інформаційних технологій, і вона нарешті добралася і до нас. Приблизно в минулому році з’явилися перші сервіси, які надають цю послугу і за рік вони показують непогані показники. Тоді це допомагало скоротити черги в лікарнях, а зараз, під час пандемії коронавируса COVID-19 це важливо, як ніколи.

Що цікаво, тепер у всіх українських операторів мобільного зв’язку, що входять в “велику трійку” є фірмові програми, за допомогою яких надаються послуги телемедицини. Першим оператором, який це зробив, став Vodafone, який запустив свій сервіс ще в минулому році, а буквально цієї весни це зробив і Kyivstar, найбільший мобільний оператор України.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.