Які смартфони Xiaomi оновлять до прошивки MIUI 12: повний список

Як відомо, китайська корпорація Xiaomi приділяє вкрай багато уваги програмному забезпеченню в своїй продукції, розуміючи і усвідомлюючи в повній мірі всю його важливість. Сьогодні, 19 липня 2020 року, стало відомо про те, що вже в недалекому майбутньому, в найближчі два місяці, даний виробник збирається оновити більш ніж три десятки моделей мобільних пристроїв до нової прошивки MIUI 12, яка може бути, в залежності від конкретної моделі телефону , заснована на Android 9 або Android 10. Чим новіший програмне забезпечення встановлено на телефон, тим більш високу швидкість роботи він, як правило, здатний обечпечіть. Крім того, від такого напряму залежить час автономної роботи, кількість доступних функцій і багато іншого.

Прошивка MIUI 12 містить в собі безліч важливих нововведень, найосновнішими і значущими серед яких є повністю перероблене додаток Mi Camera і функція «Суперобоі», при включенні якої шпалери для робочого столу будуть плавно перетікати в шпалери головного домашнього екрану, причому так, як це ще не робив жоден інший виробник мобільних пристроїв. Крім того, новітнє програмне забезпечення приносить з собою підтримку глобальної темної теми оформлення Dark Mode і ряд інших важливих переваг, які позитивно позначаються на досвіді використання мобільних пристроїв від китайської корпорації Xiaomi. Новітня операційна система гарантовано виявиться найбільш просунутою серед усіх існуючих на ринку, але вийде вона далеко не для всіх смартфонів від даного бренду.

Процес оновлення до прошивки MIUI 12 Global на глобальному ринку буде відбуватися в два хвилі. В першу чергу, тобто найпершими, новітню операційну систему отримають такі моделі мобільних пристроїв, як Mi 9, Mi 9T, Mi 9T Pro, Redmi K20 і Redmi K20 Pro. Користувачам цих моделей пощастило, так як вони зможуть в числі найперших зробити їх установку, зробивши це без будь-яких складнощів і абсолютно безкоштовно, так як платити за що-небудь гроші гарантовано не буде потрібно. Потім, уже після цих моделей, оновляться багато інших. Апдейт буде поширюватися «по повітрю», а займе він близько 2 ГБ, тому необхідно звільнити достатній обсяг вбудованої пам’яті, щоб оновлення могло завантажити і встановити.

У другу чергу, тобто в другу хвилю, оновляться до операційної системи MIUI 12 Global з сервісами Google Play такі моделі мобільних пристроїв, як Mi 8, Mi 8 Pro, Mi 8 Lite, Mi 9 Lite, Mi 9 SE, Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Lite, Mi Note 3, Mi Note 10, Mi Note 10 Pro, Mi Note 10 Lite, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Mi Mix 3, Mi Max 3, Redmi 6, Redmi 6A, Redmi 6 Pro , Redmi 7, Redmi 7A, Redmi 8, Redmi 8A, Redmi 8A Dual, Redmi Note 5, Redmi Note 5 Pro, Redmi Note 6 Pro, Redmi Note 7, Redmi Note 7S, Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 8, Redmi Note 8T, Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 9, Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9 Pro Max, Redmi Y2, Redmi Y3, Redmi S2, Pocophone F1, Poco F2 Pro і Poco X2. Глобальна версія прошивки також містить в собі ще й російську мову, тому саме її слід встановлювати всім тим, хто проживають в Європі, США, Австралії, Казахстані, Україні і в інших державах.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.