У Kyivstar змінився керівник – варто чекати змін

У Kyivstar, найпопулярнішого оператора мобільного зв’язку в Україні, змінилося керівництво. Хоча випадок, коли керівництво Kyivstar змінюється, далеко не перший, але чи варто переживати через це користувачам.

Подробиці
Буквально кілька днів тому Серджіо Херреро Ногуера призначили директором наглядової ради Kyivstar. Тут важливо також згадати, що він займає пост со-головного виконавчого директора VEON. Цю інформацію мобільний оператор повідомив за допомогою спеціальної заяви.

Серджіо Херреро Ногуера – представник VEON – компанії-емітента найбільшого українського оператора мобільного зв’язку. Він також займає пост со-головного директора VEON. Варто відзначити, що Серджіо Херреро досить довгий проміжок врмени керує VEON спільно з Кааном Терзіоглу. Серджіо відповідальний за розвиток бізнесу VEON в Україні, Пакистані, Алжирі та Бангладеш, а Каан – в Грузії, Казахстані, Киргизстані, Узбекистані та РФ. Також варто відзначити, що Каан Терзіоглу раніше займав керівні посади в мобільного оператора Turkcell, а цієї компанії прямо зараз належить більшість акцій LIfecell, який є другим за величиною українським оператором мобільного зв’язку.

Обрання Херреро – досить очікуваний і зрозумілий хід. Kyivstar – власність російського мільярдера Олександра Комарова, який, крім Kyivstar, володіє також філією Beeline в Казахстані. Було не особливо зрозуміло, як саме буде відбуватися управління, оскільки за один бізнес відповідальний один СЕО, а за інші відповідають зовсім інші, але поки, як ми бачимо, виходить у них все досить успішно. Швидше за все, не варто чекати, що в найближчому часі з Kyivstar будуть якісь зміни, оскільки це обрання – швидше формальність і констатація факту, а не якийсь несподіване рішення.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.