У нових смартфонів Redmi є проблеми з Wi-Fi

Нещодавно компанія Redmi провела в Україні презентацію, на якій було оголошено про старт продажів бюджетного смартфона Redmi Note 9S, який стоїть 5999 гривень. Зараз же користувачі, що купили цю модель, розповіли, що у даного смартфона є багато дивних проблем з підключенням до Wi-Fi.

На форумах Xiaomi і XDA Developers є багато призначених для користувача даних, які говорять про те, що пристрій втрачає зв’язок з Wi-Fi через деякий час після того, як користувач блокує смартфон. Що досить дивно, ця проблема спостерігається виключно в європейських зразках, а індійські користувачі її не спостерігають.

Є також користувачі, які стверджують, що дана проблема була виправлена ​​в останньому міжнародним стабільним відновленням оболонки MIUI 11.0.8.0, але при цьому з’явилася нова проблема, також пов’язана з Wi-Fi. Якщо більшість смартфонів, що працюють під управлінням операційної системи Android, один раз Коннект до Wi-Fi щоб оновити IP-адреса, Redmi Note 9S виробляє дана дія раз в пару хвилин.

Тепер користувачам Redmi Note 9S залишається лише чекати поновлення, яке Xiaomi повинна випустити для цієї моделі, оскільки, судячи з усього, проблема тут саме в програмному забезпеченні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.