Xiaomi оновила свій популярний смартфон до Android 11

Ще на минулому тижні компанія Google запустила першу публічну бета-версію Android 11, після чого кілька компаній пообіцяли оновити свої смартфони до нової версії операційної системи вже найближчим часом. Варто відзначити, що в число цих компаній входить і китайський бренд Xiaomi, який пообіцяв уже скоро дати користувачам своїх смартфонів випробувати нову ОС.

Зараз перша публічна бета-версія Android 11 стала доступною для установки на останньому флагманському смартфоні Xiaomi Mi 10. Незважаючи на те, що дана бета-версія публічна, компанія Xiaomi заявила, що її не варто використовувати, як ОС “на кожен день”, адже вона призначена для розробників, а не для середньостатистичних користувачів. Зрозуміло, Android 11 можуть спробувати і інші люди, але це робиться тільки на свій страх і ризик, тому потрібно ретельно обміркувати це рішення і зрозуміти, чи потрібно це вам.

У разі, якщо ви все ж хочете встановити першу публічну версію Android 11 для Xiaomi Mi 10, слід завантажити файл установки з офіційного сайту, після чого встановити нову ОС через Fastboot. Варто відзначити, що дана прошивка зроблена на AOSP і не має оболонки MIUI поверх – це саме так званий “чистий” Android. Незабаром перша публічна бета вийде для Pro-версії Xiaomi Mi 10, а також для недавно анонсованого Poco F2 Pro. Раніше Android 11 Beta 1 стала доступна для смартфонів Google Pixel і деяких моделей OnePlus.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.