Доступний Mi Power Bank 3 здивував ємністю і ціною

Вчора стало відомо про швидке поповнення асортименту Xiaomi новою продукцією в лінійці пауербанков.

Подробиці
Обсягу Mi Power Bank 3 вистачить для десяти зарядів iPhone SE. Фірмові апарати компанії Mi 10 або Redmi K30 Pro можна заряджати по 4,5 рази. Загальна ємність накопичувача – 30 000 мАг.

Новий пауербанк відрізняється від попередників своїми розмірами. Тепер співвідношення сторін корпусу – 154,5 мм у висоту, 72,3 мм в довжину і 38,9 мм в ширину.

На вибір пропонується лише один варіант забарвлення – білий. Завдяки наявності спеціального режиму, Mi Power Bank 3 здатний зарядити не тільки смартфони, але і всі носимі гаджети. Перехід на зарядку малим струмом здійснюється подвійним натисканням на функціональну кнопку.

30-тисячний акумулятор накопичує енергію за рахунок 24-ватного блока, що підключається до USB Type-C. Що стосується віддачі енергії гаджетам, для цього у нього є два порти USB-A, а також один USB Type-C. Потужність видачі становить 18 Вт. У разі, якщо одночасно підключити три пристрої, 18 Вт розподіляться рівномірно на всі виходи. На жаль китайський виробник нічого не повідомляє про глобальні поставки Mi Power Bank 3. Жителям Піднебесної купити новий пауербанк можна буде з 18 червня за 24 долари.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.