ПриватБанк видає гроші в касах магазинів

Дуже цікаву послугу запустив ПриватБанк, за допомогою якої кожен клієнт тепер може зняти гроші в касах практично будь-якого супермаркету. Сервіс отримав відповідну назву – «Гроші на касі». Для цього необхідно бути власником будь-якої платіжної картки, незалежно від типу платіжної системи. Можна сказати, що з’явилася ще одна практична альтернатива банкомату, причому, в крокової доступності.

Отже, щоб зняти свої гроші з карти, в першу чергу, торговельна мережа повинна підтримувати послугу «Гроші на касі». Далі, необхідно виявити бажання зняти кошти касиру. Максимальна сума видачі – 500 грн. Після уточнення суми, касир попросить вас ввести PIN-код в терміналі.

Варто зауважити, що аналогічний сервіс вже давно запроваджено в банківську систему ряду європейських країн. Таким чином, українські колеги запозичили їх досвід і успішно перенесли його до нас. Тепер, при бажанні зняти невелику кількість грошей, немає необхідності відстоювати великі черги до банкомату. В цілому підтримують послугу ПриватБанку «Гроші на касі» 65 тисяч торгових точок. Згодом їх число збільшиться в рази.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.