Lifecell даруватиме абонентам подарунки до кінця літа

На даний момент Lifecell, що входить в так звану “велику трійку” є одним з найцікавіших операторів в плані пропозиції різних бонусів і подарунків своїм абонентам. Зараз компанія надає дуже цікаве акційна пропозиція, яким можна буде скористатися з до кінця літа.

Подробиці
Суть даної пропозиції проста: протягом будніх у вас буде використовуватися один пакет мобільних даних для доступу до Інтернету, а у вихідні – додатковий.

Даним акційною пропозицією можуть скористатися абсолютно всі абоненти оператора Lifecell. Воно називається “200% літа”, а активувати його можна, набравши * 700 #. Перевірити баланс за послугою можна за допомогою номера * 191 #. Варто також відзначити, що вихідними будуть вважатися не тільки субота та неділя, а й свята двадцять дев’ятого червня і двадцять четвертого серпня.

Раніше з’явилася інформація про те, що зараз у Lifecell конфлікт з іншими операторами, які входять в “велику трійку” – Kyivstar і Vodafone. Все через те, що оператори не можуть визначитися з тим, як варто вчинити з рішенням щодо скорочення вартості тарифів. Lifecell виступає за, вважаючи, що це піде ринку на користь, а інші два оператора категорично проти, кажучи, що перед прийняттям даного законопроекту вони про нього нічого не знали. У ситуацію виявилася втягнута ACC, в якій складаються всі три оператора, але при цьому її лідер також проти даного рішення. На даний момент невідомо, яким буде остаточне рішення, яке дозволить вирішити конфлікт.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.