Xiaomi обрушила ціну Mi Band 4 після презентації Mi Band 5

Китайська корпорація Xiaomi сьогодні, 11 червня 2020 року, офіційно представила громадськості свій новий спортивний браслет під назвою Mi Band 5, а оцінений він був в 189 юанів за базову версію, що в перекладі на українську валюту становить приблизно 750 гривень. Навіть не дивлячись на те, що новинка стала в усіх відношеннях покращеною версією торішнього трекера, знімати з продажу стару модель не стали, проте її зробили відчутно дешевшою. Починаючи з сьогоднішнього дня купити Mi Band 4 можна на набагато більш вигідних умовах, ніж раніше, причому за зниженою ціною продають як звичайну версію трекера, так і просунуту, яка володіє чіпом NFC. Таким чином, тепер у китайській корпорації є відразу дві моделі наручного гаджета, одна з яких дорожче, а інша навпаки дешевше.

Відтепер на території Китаю, в офіційних магазинах компанії Xiaomi купити класичну версію Mi Band 4 пропонують всього за $ 21 (1 450 рублів), тоді як за модель з чіпом NFC потрібно заплатити $ 25 . Після презентації браслета Mi Band 5 ціна моделі попереднього покоління скоротилася більш ніж на 25%, що, в свою чергу, зробило трекер зразка 2019 року відчутно більш привабливим. Даний спортивний браслет, нехай з моменту його виходу на ринок вже і пройшов один рік, є дуже навіть просунутим, тим більше що він може керувати відтворенням музики на телефоні, відстежувати якість сну, включати «розумний» будильник, показувати повідомлення з телефону, а також здійснювати масу інших дій, не відчуваючи при цьому ніяких складнощів.

Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 4, будучи вкрай просунутим за сукупністю якостей, оснащений 0,95-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 240 на 120 пікселів, підтримкою сенсорного управління, загартованим склом Corning Gorilla Glass для захисту екрану від фізичного впливу, модулями зв’язку Bluetooth 5.0 LE, а також, крім того, низкою інших важливих особливостей, в тому числі акумулятором ємністю 135 мАг для забезпечення 21 дня автономної роботи без додаткової підзарядки. Цей трекер підтримує шість спортивних режимів, а його корпус, виготовлений з полікарбонату, має захист від води і пилу за стандартом IP68, завдяки чому, в свою чергу, з даними трекером можна занурюватися під воду на глибину до 50 метрів.


Використовувати Xiaomi Mi Band 4 можна в парі з пристроями на базі Android і iOS, а якщо встановити на комп’ютер під керуванням Windows спеціальне програмне забезпечення, за рахунок даного спортивного браслета можна буде виробляти його розблокування без зайвих складнощів і труднощів, а відбуватися все буде автоматично. Поки що невідомо, чи збирається компанія Xiaomi знижувати ціну свого наручного браслета в Європі, Україні та інших країнах на міжнародному ринку, проте, найімовірніше, це все-таки станеться в недалекому майбутньому, але тільки після презентації Mi Band 5 на глобальному ринку, а коли саме вона відбудеться поки що невідомо, тому що абсолютно ніяких подробиць від офіційних джерел на цей рахунок немає.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.