Чим відрізняється Xiaomi Mi Band 5 від Mi Band 4

На погляд досвідчених власників браслета Mi Band 4, 5-версія фітнес-трекера не має особливих відмінностей, але вони все ж є, причому вельми важливі. Компанія Xiaomi продемонструвала це наочно.

Є відмінності за розміром екрану, який в Mi Band 5 став декільком більше – 1,1 проти 0,95 дюймів у попередника. Темы для відображення інтерфейсу, Mi Band 4 пропонує вибір з 77 варіантів, а новинка – понад сто. Тим, кому важливі показники активності, до душі доведеться ближче Mi Band 5, адже в ньому таких режимів цілих 11, замість 6, пропонованих в попередньої моделі. Також Mi Band 5 спочатку оснащений ще і модулем NFC, що підтримує працездатність в глобальних масштабах.

В Mi Band 5 є опція моніторингу сну, втім, як і в 4-версії, однак ця система зазнала суттєвого покращення. Крім цього, остання модель популярного фітнес-браслета Xiaomi буде повідомляти користувача про поточний стан рівня стресу, зможе стежити за менструальним циклом у жінок, допоможе в проведенні дихальної гімнастики. Ще заслуговує на увагу і нова опція в лінійці – управління затвором камери смартфона. Виходить, що Mi Band 5 – це ще й своєрідна селф-палиця.

З огляду на все вищесказане, новий фітнес-трекер стане не меншим хітом, яким є Mi Band 4. 5-версію в Китаї пропонують купити всього за 27 доларів. Для глобального ринку напевно вартість буде вище, але це навряд чи зашкодить інтересу споживачів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.