Kyivstar пропонує безлімітний 4G-інтернет

Акційна пропозиція від Kyivstar, в рамках якого користувачі можуть отримати безліміт на 4G-інтернет, продовжили через карантин.

Подробиці
Дана акція досить проста – при купівлі будь-якого акційного 4G-смартфона ви отримує безліміт на 4G LTE-інтернет. Зрозуміло, для цього смартфони потрібно купувати в сертифікованих магазинах Kyivstar, або в онлайн-магазині оператора.

Спочатку дана акція називалася “Безлімітний інтернет для смартфонів”, і її планувалося закінчити до 31-го березня. Корективи в плани компанії внесла пандемія коронавируса, і дане акційна пропозиція було вирішено продовжити. Але раз продовжили цю акцію, то швидше за все продажу 4G-смартфонів в фірмових салонах Kyivstar відчутно зросли.

Зараз з повним переліком пристроїв, на які поширюється дія даної акційної пропозиції, можна ознайомиться на офіційній сторінці. Якщо купувати через салон, то безлімітний інтернет буде оформлений відразу, а в разі покупки пристрою на офіційному сайті, послуга почне діяти протягом кількох тижнів. У тому випадку, якщо у вашому тарифному плані Kyivstar вже є безлімітний 4G LTE, можна скористатися даними акційною пропозицією для будь-якого іншого вашого номера.

Варто відзначити, що не обійшлося і без більш дешевого варіанту. У разі, якщо ви купите бюджетний смартфон, у якого немає підтримки 4G LTE, акційна пропозиція також є, але більш скромне – ви отримаєте кілька Гб 3G-інтернету, а ось безлімітом тут і не пахне. Дані гігабайти просто додадуться до вашого поточного пакету послуг, а в разі наявності в вашому тарифі безлімітного інтернету можна подарувати дані гігабайти, наприклад, на номер одного. У будь-якому випадку дана акція досить цікава, і в тому випадку, якщо ви замислювалися над покупкою якогось смартфона з вищезгаданого списку, варто зробити це саме зараз.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.