Xiaomi випустила Redmi 9 з NFC і великим екраном

Ось і настав той довгоочікуваний день, якого багато гарантовано дуже давно чекали. Сьогодні, 9 червня 2020 року, в продаж на торговому майданчику AliExpress надійшов поки що ще неанонсовані офіційно Xiaomi Redmi 9, тобто новий бюджетний телефон. На сторінці з цим мобільним пристроєм можна розглянути його зовнішній вигляд в найдрібніших подробицях, а також ознайомитися з усіма основними технічними характеристики. Новинка оцінена в $ 150 за базову версію і в $ 200 за просунуту модель, а випущений цей смартфон в зеленому, синьо-фіолетовому і сірому кольорах, у всіх з яких даний апарат виглядає вкрай привабливою за сукупністю якостей. Втім, містить цей апарат в собі і дещо ще, що гарантовано дуже позитивно позначиться на його привабливості.

Смартфон Xiaomi Redmi 9, будучи гарячої новинкою середини 2020 року, оснащений 6,53-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю Full HD + (2340 на 1080 пікселів), восьмиядерна процесором MediaTek Helio G80 з тактовою частотою 2,0 ГГц, потрійний основною камерою з роздільною здатністю 13 Мп + 8 Мп + 2 Мп, а також фронтальною камерою на 5 Мп, 3/4 ГБ оперативної пам’яті, акумуляторною батареєю ємністю 5020 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки, 32/64 ГБ накопичувачем для зберігання даних, слотом для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 512 ГБ включно, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для підключення навушників, а також корпусом із загартованого скла Corning Gorilla Glass. Розміри телефони становлять 163.32 x 77.01 x 9.1 мм, тоді як важить він всього-на-всього 198 грамів.

Одна з головних особливостей цього телефону, поряд з дуже великим екраном, представляє з себе чіп NFC. За рахунок такого можна легко і просто оплачувати покупки в магазинах, платити за проїзд в громадському транспорті та робити багато іншого, використовую будь-яку платіжну систему на свій власний розсуд. Такий може виступати Mi Pay, Google Pay, Yandex Money або будь-яка інша, яких у світі предостатньо на будь-який смак і колір. За заявами виробника, так би мовити на сторінці товару на AliExpress, цей телефон має підтримку швидкої зарядки потужністю 18 Вт, тобто Quick Charge 4.0. Прямо «з коробки» на Xiaomi Redmi 9 встановлена ​​операційна система Android 10 з прошивкою MIUI 11, проте до більш нової і сучасної MIUI 12 він оновиться в числі перших відразу після релізу її фінального складання на ринок.

Купити Xiaomi Redmi 9 в базовій версії з 3/32 ГБ пам’яті пропонують за $ 150 , тоді як за модель з 4/64 ГБ пам’яті просять $ 200. Очікується, що компанія-виробник проведе офіційну повноцінну презентацію цього мобільного пристрою вже в найближчі кілька тижнів, після чого запустить цей апарат в продаж. Цікаво, що на AliExpress всі бажаючі вже можуть оформити попереднє замовлення на даний смартфон, в тому числі з доставкою в Україну.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.