Xiaomi представила Mi Band 5 з великим кольоровим екраном і новим дизайном

Навіть не дивлячись на те, що офіційна презентація фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 5 відбудеться 11 червня, тобто лише через кілька днів, вже зараз відомо про те, чим цей спортивний браслет зможе приємно порадувати всіх користувачів, які чекають його появи в продажу. Сьогодні, 9 червня 2020 року, його компанія-виробник опублікувала офіційне зображення майбутньої новинки, а проливає воно світло на те, як саме вона буде виглядати, які особливості з собою принесе і чим зможе приємно всіх порадувати. Так, користувачів чекають кольорові ремінці, нова конструкція корпусу, змінений дизайн, великий екран, підтримка безконтактних платежів через чіп NFC, а також безліч інших особливостей.

Судячи з офіційної зображенню, купити Xiaomi Mi Band 5 стане можливим в зеленому, червоному, жовтому і чорному кольорах, у всіх з яких цей наручний гаджет виглядає просто приголомшливо красиво. Крім того, найімовірніше, придбати даний наручний гаджет також стане можливим і в якихось інших кольорах, проте точних достовірних даних на цей рахунок поки що немає. Фітнес-браслет нового покоління оснащений 1,2-дюймовим OLED-екраном сенсорного типу з роздільною здатністю 360 на 180 пікселів, а захищений він від фізичного впливу, тобто відколів, подряпин і потертостей, повноцінним загартованим склом, що володіє вкрай високим запасом міцності і зносостійкості. Основна частина корпусу браслета виявиться виготовлена ​​з міцного полікарбонату.

Корпус самого фітнес-браслета виявиться чорним, незалежно від одержуваної забарвлення ремінця. Останній, до слова, не отримає надійну застібку, як в смарт-годинах, тому зняти трекер з руки можна буде буквально за кілька секунд, якщо раптом виникне така потреба. Спортивний трекер Xiaomi Mi Band 5 має підтримку більш ніж п’ятнадцяти видів спорту, серед яких йога, біг, велопоездкі і багато інших. Однією з особливостей новинки є функція визначення кількості кисню в крові, завдяки чому, в свою чергу, стане можливим легко і просто дізнатися самопочуття організму в той чи інший момент часу. За підключення до телефонів на базі Android і iOS відповідати в даному фітнес-трекер буде модуль Bluetooth 5.1 LE, причому з функцією виявлення положення в просторі.

Офіційна рекомендована ціна даного спортивного браслета, коли він нарешті-то надійде в продаж, виявиться на рівні 179 юанів, тобто його покупка обійдеться всього-на-всього в 750 гривень. Втім, звичайно, за такою ціною купити Xiaomi Mi Band 5 стане можливим тільки в Китаї, тоді як цінник в інших країнах світу виявиться вище. Швидше за все, на полицях офіційних украйнських магазинів продавати даний браслет будуть з подвійною націнкою, тобто, простіше кажучи, за приблизно 1800 гривень. Однією з головних «фішок» нового фітнес-трекера стане підтримка безконтактних платежів в магазинах і закладах, а стала вона можливою за рахунок чіпа NFC, причому повноцінно працюючого на міжнародному ринку. Це, в свою чергу, гарантовано дуже сильно порадує багатьох користувачів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.