Xiaomi Mi Band 5 надійшов у продаж до презентації

Нехай китайські бренди і намагаються зберігати таємність щодо своєї фірмової продукції, роблячи це до моменту її презентації, однак домогтися цього в повній мірі вдається далеко не завжди. Сьогодні, 9 червня 2020 року, сталося просто неймовірне, тому що відомий великий продавець електроніки на торговельний майданчик AliExpress, тобто не якийсь шахрай, вважав за необхідне виступити на продаж спортивний браслет Xiaomi Mi Band 5, який ще поки що навіть не анонсували офіційно . При цьому, що потрібно розуміти, правила онлайн-магазину забороняють виставляти на продаж товари, які не встигнуть надійти в продаж протягом певного періоду часу, тому, поза будь-якими сумнівами, новенький трекер вже зовсім скоро надійде в продаж в Китаї і в інших країнах.

Зараз, за ​​словами продавця, він надає всім бажаючим можливість оформити попереднє замовлення на Xiaomi Mi Band 5, який він, в свою чергу, виявиться оброблений в перші два дні продажів новенького трекера в Китаї, приблизно в середині червня, після чого запустить його в продаж , виславши покупцям. Повідомляється, що фітнес-трекер наступного покоління від відомого китайського бренду має 1,2-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 360 на 180 пікселів, модулем Bluetooth 5.1 LE для підключення до смартфонів, а також, крім того, деякими іншими приємними особливостями. Корпус спортивного браслета виготовлений з надміцного полікарбонату і скла, завдяки чому досягається водозахист за стандартом IP68 з можливістю занурення на глибину до 50 метрів.

У продаж надійшла тільки чорна версія фітнес-браслета наступного покоління, а докупити окремі кольорові ремінці поки що неможливо. Не можна не помітити, що у даного продавця, який іменує себе як Goldway, понад один мільйон позитивних відгуків, а його рейтинг є неймовірно високим – цілих 98,3%. Таким чином, простіше кажучи, тепер всі бажаючі можуть запросто купити собі фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5, зробивши це з можливістю отримати даний трекер в свої руки в числі перших. Відзначається, що продажі цього наручного гаджета почнуться вже 11 червня, тобто відразу після презентації, тому що вона також повинна відбутися в цей самий день. Заявляється сумісність з усіма сучасними моделями телефонів на Android і iOS, а для підключення до таких трекера досить просто встановити додаток Mi Home або Mi Fit.

Користувачі можуть розраховувати на різні датчики і сенсори в цьому фітнес-трекер, за рахунок яких йому під силу визначати кількість кисню в крові, а також, крім того, показувати рівень стресу. Очікується, що Xiaomi Mi Band 5 отримає чіп NFC для оплати покупок в магазинах, завдяки чому покупці зможуть легко і просто оплачувати покупки в магазинах і послуги в закладах, просто прикладаючи фітнес-трекер до платіжного терміналу з підтримкою безконтактної оплати. Купити цей спортивний браслет пропонують з швидкою доставкою з Китаю, а зробити це можна за 1000 гривень. Продавець гарантує швидку відправку протягом декількох днів, тому можна сміливо вже зараз оформляти замовлення, щоб гарантовано отримати трекер в числі перших.

Купити Xiaomi Mi Band 5 з доставкою в Україну, Європу, Казахстан і інші країни на AliExpress можна тут.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.