Sony оголосила дату презентації PlayStation 5 і відеоігор, які для неї вийдуть

Як відомо, презентація консолі PS5 повинна була відбутися 4 червня, проте, на превеликий жаль, даний захід скасували через масові акцій протесту на території США. Сьогодні, 9 червня 2020 року, японська корпорація Sony, проаналізувавши ситуацію в світі, нарешті визначилася з тим, коли саме вона анонсує ігрову приставку наступного покоління, оснащену за останнім словом техніки. Більш того, як було зазначено, в цей самий день громадськості не тільки покажуть PlayStation 5, так як відбудеться її повноцінна презентація, а ще й, крім того, покажуть все ті ігри, які виявляться для неї випущені після початку продажів в кінці цього року. Простіше кажучи, відбудеться великий захід, а пройде воно вже на цьому тижні, тобто зовсім скоро.

Як стало відомо в соціальній мережі Twitch, яка є однією з найпопулярніших серед любителів відеоігор, презентація Sony PlayStation 5 і одинадцяти відеоігор, які виявляться для неї випущені, відбудеться вже 11 червня 2020 року в 23:00 за московським часом. Весь захід буде проходити в онлайн-магазині, завдяки чому кожен бажаючий зможе за ним спостерігати. Очікується, що громадськості покажуть зовнішній вигляд PS5, причому у всіх подробицях, озвучать повні технічні характеристики, розкажуть про всі переваги та особливості, а разом з тим, крім того, зроблять багато іншого, що вкрай позитивно позначиться на привабливості даного електронного пристрою до його запуску в продаж. Особливо важливим, звичайно, є демонстрація та презентація цілих одинадцяти відеоігор.

Швидше за все, користувачам розкажуть про кожну з цих ігор окремо, показавши як їх трейлери, так і, крім того, демонстрацію геймплея, завдяки чому вдасться легко і просто зрозуміти, що саме вони з себе представляють і чим зможуть приємно всіх порадувати, коли відбудеться їх реліз. Які конкретно гри покажуть вже в цей четвер поки що невідомо, але вся правда виявиться розкрита вже зовсім скоро, тому гадати на цей рахунок не доведеться. Тим часом, від офіційних джерел вже відомо про те, що ігрова приставка Sony PlayStation 5 оснащена вкрай потужним технічним оснащенням, що дозволяє їй запускати гри в дозволі 4K Ultra HD (3840 на 2160 пікселів), забезпечуючи при цьому стабільні 60 кадрів в секунду або навіть більше .

В іншому, крім цього, дана приставка має підтримку системи трасування променів на базі архітектури RDNA 2, технічним оснащенням із загальною продуктивністю на рівні 10,28 терафлопс, підтримкою динамічного освітлення HDR, флеш-пам’яттю останнього покоління зі швидкістю передачі даних понад 3000 МБ / с , а також, крім того, цілої масу інших приємних особливостей, які роблять цю приставку вкрай привабливою за сукупністю якостей. Очікується, що коли вона надійде в продаж, що трапиться вже в грудні 2020 року, купити її стане можливим в чорному і білому кольорах, а коштувати вона буде, за попередніми даними, близько $ 650. Швидше за все, точний цінник оголосять вже через кілька днів, в ході майбутньої повноцінної презентації.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.