Xiaomi випустить унікальний робот для миття вікон

На краудфандінговой платформі Youpin з’явився робот для миття вікон. Ціна на краудфандінговой стадії становить 183 долара, а після нього робот буде коштувати 282 долара.

Особливості

Довжина даного робота становить всього 23.1 міліметра, а товщина – 7.6 міліметра. Робот відразу після активації може розпізнавати і очищати скло. Спеціалізований алгоритм перетворення частоти розпізнає бруд в автоматичному порядку, після чого акуратно очищає скло.

Робот-очищувач поставляється з резервуаром для води, завдяки якому за раз може очистити 70-80 квадратних метрів скла. Є мікроконтроль розпилення води кожні 10 секунд, а також рівномірний розподіл коштів очищення скляної поверхні. Резервуар можна наповнити дистильованою водою або не агресивним миючим засобом. Також у робота є підтримка інтелектуального планування прибирання і автоматичне повернення на початкову позицію.

Даний робот використовує датчик виявлення країв вікна за допомогою лазера, який дозволяє також визначати матеріали для склеювання скла, а також кордону скла, завдяки чому можна безпечно очистити скло, що не зачепивши більше нічого. Даний робот-очищувач може працювати 20-30 хвилин, а також має захисний трос для безпечної мийки високих вікон.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.