Vodafone зробив те, чого давно хотіли абоненти

Оператор мобільного зв’язку Vodafone, що входить в так звану “велику трійку” українських операторів, зробив фішку, очікувану дуже багатьма користувачами.

Подробиці

Тепер у даного оператора мобільного зв’язку є домовленість з місцем для розміщення відеофайлів YouTube про те, що абонентам Vodafone буде доступна нетарифікованого “YouTube без перерв”. Така ситуація на українському ринку абсолютно унікальна, а абонентам буде доступна Premium-підписка на відеохостинг YouTube аж на 4 місяці. Вона має використовуватися автоматично, коли абонент буде підключати Video PASS, в який входять і інші відеохостінги.

Послуга “YouTube без перерв” вже діє, а закінчиться дане акційна пропозиція до початку жовтня поточного року. Закінчення акції буде залежати від того, коли конкретний абонент буде підключати дану послугу. Коли акційна пропозиція перестане діяти, на ваш телефон прийде SMS-повідомлення з інформацією щодо того, що обидві послуги тепер платні і будуть тарифікуватися з початку п’ятого місяця від початку використання, а ціна буде залежати від вашого тарифного плану.

Варто нагадати, що в рамках послуги Video PASS користувачам доступні всі популярні відеохостінги, при цьому по трафіку немає взагалі ніяких обмежень. Але, є одна важлива умова – послуга не буде тарифікуватися тільки при використанні офіційних клієнтів відповідних місць для розміщення відеофайлів, а також їх офіційних веб-версій.

Також варто врахувати, що деякі відеохостінги використовують сторонні ресурси для розміщення реклами, і в такому випадку трафік може споживатися саме за її рахунок, оскільки тарифікуватися не буде саме трафік конкретних відеосервісів

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.